Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2008 00:45 - За мъжките "желания"
Автор: madden Категория: Тя и той   
Прочетен: 7174 Коментари: 32 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Няма ли мъже, които си знаят, че са Мъже ?

 Колко мъже сте чували да твърдят , че искат жената до тях да бъде умна, красива, оправна, личност със собствени интереси, професия. Неопровержими са в аргументите си за непоносимостта към глупавите едрогърди блондинки, чиято цел в живота е да бъдат красиви и нищо повече. А най-големия абсурд по техните думи е да допуснат някоя алчна за паричките им девойка  да бъде тяхна жена . И за да се впишат в образа на съвременния мъж, споделят мнението, че на жената не трябва приоритет да и бъдат домашните задължения, а професията. Хиляди доказателства дават, че за тях идеалните отношения са основани са доверие и свобода. В разказите си поставят  на пиедестал нуждата си от равностоен партньор в брака /връзката.

Да, ама друг път! Или сами не разбират истинските си нужди или ги е срам да си признаят.

 Първо говорят колко е важно да сме независими и самостоятелни, след това се цупят когато си позволим да се занимаваме с нещо различно от Негово Величество. 
Когато се самоубеждавате за нуждата си от свободна и независима жена, която не чака на вашата заплата , не си ли давате сметка, че това означава, закъснения от работа, служебни банкети, командировки и хиляди усмивки към други мъже...? Наясно ли сте, че свободната жена няма да ви и ще демонстрира нуждата си от вас, а просто любовта си? Да, това че ви обича, не значи, че трябва да ви праща смс-и непрекъснато или да тръпне в очакване телефонът да звънне, защото съзнанието и е в друга дейност. И вероятно понякога ще предпочита служебна вечеря пред идеята да ви обгрижва  с ядене и комплименти в къщи.

Не може ли просто да се обичаме, без да е необходимо това досадно доказване колко сте НАЙ ?

 Преди да се хвърляте на подобни жени, защо не уточните какво точно искате. Дали някоя жена, за която изцяло да се грижите няма да ви направи по-щастливи!? Дали зависимостта и от вас няма да сте по-доволни и пълноценни?! Дали една по-неумна жена, ще внесе лекота в обясненията ви?! ......

Моля бъдете искрени! Не стъжнявайте своя и нашия живот с неверни и неясни желания!

 



Тагове:   Мъжките,


Гласувай:
0



1. monnio - "Говори с него"
25.02.2008 01:30
Проблема често е в слушането, ти едно казваш, той друго чува. Паралелни светове. А и желанията хорски се менят.

Не искаш да те ревнува нали? Не говоря за мъже, говоря за ревност.

Помисли преди да говориш с него. Може за вдъхновение да си пуснеш версията на Алмодовар - Говори с нея.

Можеш и да ми теглиш една, щото ти едно пишеш, аз друго чета и за трето дудна.

Лека
цитирай
2. анонимен - Ами може би ..
25.02.2008 09:38
не я демонстрираш. Ако това не е проблема, си права.
цитирай
3. анонимен - Атанас
25.02.2008 09:50
Винаги съм искал и казвал, че искам курва в леглто домакиня в къщата и дама в обществото. Ако изкарва и пари добре, Но най важното за мен са горепосочените ТРИ неща всичко останало е второстепенно.
p.s. Не съм богат, обикновен човек на заплата съм.
цитирай
4. doctorhouse - :)
25.02.2008 10:02
ами ок прочетох написаното по горе и донякьде сьм сьгласен с теб:) само ,че вьпросьт тук е зависи какво тьрсиш. Ако е просто човек който да е до теб само когато имаш нужда от някой до себе си , или просто да запьлва натоварения ти график тогава проблема не е само в нас мьжете:))) И защо намесваш думата любов ? Мен лично ми харесват умните и самостоятелни жени ,но в последно време особено в границата 20 - 35 години много от вас не блестят с някакви особени умствени или интелектуални заложби .....Относно парадирането на чувства сьм сьгласен , но все пак от време на време всеки иска да знае ,че е обичан и малко внимание не е излишно :)))
цитирай
5. madden - масово поведение е
25.02.2008 10:04
За съжаление говоря не говоря само един мъж, а за тип поведение. Очевидно си е мой проблема с "общия език" и мъжкото съсловие.
@ monnio, говорим абсолютно за едно и също нещо.. Проблемът е в говоренето. Едно говорят, друго мислят, трето правят. Не се познават, не си знаят желанията и интереса и очакват жените да ги разбират. А ревността е следствие на ниската самооценка или нерешени проблеми в отношенията, породени от неразбирането на собствените си желания..Например, ако не искат жена, предизвикваща мъжки погледи- да си търсят такава. А не да си вземат красавица и да и стъжняват живота всеки път, когато някой прояви интерес към нея...
цитирай
6. анонимен - Монетата винаги си има 2 страни..
25.02.2008 10:06
Хубав постинг, добре е жените да знаят, че същото важи и в обратния ред.. :)
цитирай
7. madden - @ doctorhouse
25.02.2008 10:11
:)))
О, със сигурност приемам проблема за свой и се опитвам да разбера къде е. Но фактът си е факт- мъжете не осъзнават истинските си потребности.
цитирай
8. roksolana - :)
25.02.2008 10:23
За един мъж да осъзнае, че е Мъж, не е по-лесно, отколкото една жена да се осъзнае като Жена....
Колко Жени познаваш? Ако се замислиш, ще откриеш точно толкова Мъже :)
Поздрав!
цитирай
9. анонимен - Poznat moment...
25.02.2008 10:32
Na 24 godini sum, rabotq vyv firma za industrialno oborudvane kato "business coordinator", ucha v UASG - 4ti kurs i obojavam da se zabavlqvam i da harcha sobstvenite si pari. ;)
Suglasna sum s avtorkata, az sushto mislq, che mujete ne znaqt kakvo iskat. A i ne mi e nujen muj, koito da me rpavi shtastliva, a takuv, koito da dopulva shtastieto mi, kakto i az negovoto, no obiknoveno popadam na ligliovci. :)


Az sum suglasna s avtorkata
цитирай
10. meto76 - Аз мисля, че имаш личен проблем с ...
25.02.2008 11:13
Аз мисля, че имаш личен проблем с определен мъж, който чрез това послание до мъжете като цяло искаш да споделиш.Моя съвет е след като една връзка не върви.Тя приключва.
цитирай
11. анонимен - Най-важното е жената да е еблива!
25.02.2008 11:47
Останалото са "бели кахъри".
цитирай
12. madden - :)
25.02.2008 12:13
@ roksolana права си, че и осъзнатите жени са малко, но около мен ги има.
@ meto76 ако имах проблем с един такъв нямаше да го правя на въпрос. Имам личен проблем с намирането на мъж със самочувствие на мъж. Не искам връзка, чието предназначение е да Му доказвам колко е велик. Досадно е
цитирай
13. madden - № 9
25.02.2008 12:25
Право в десятката!
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел. — Албер Камю

цитирай
14. podlopioner4e - :)
25.02.2008 12:39
Abeee vajnotot e mladiteee da sa obi4at ;) i da sa vzemat :P i da sa jivi i zdravi! puk vsi4ko ostanalo e pepel i plqva... kakto peqt wikeda ;)
:PP
цитирай
15. alisa - много мъже
25.02.2008 12:58
няма да го признаят, но се плащат от такива жени. Не казвам всички, но го има това явление.
цитирай
16. tani4ka73 - По същият начин мисля и аз - от начало ...
25.02.2008 14:08
По същият начин мисля и аз - от начало са щастливи и доволни,че сме оправни и самостоятелни,а като минат десетина дни и започват опити да ни вкарат в модела.и докато си красива и невероятна започава да ти натяква,че за някой друг се гласиш,че даваш много пари за фризьор или маникюр - това заради което те е харесал-първо него иска да промени.Чудя се наистина ли никой не се чувства достатъчно мъж?Винаги питат - ти какво искаш от мене?Аз отговарям - търся партньор,търся равноправие.Уж се приема,но после неговите служебни вечери са важни и абсолютно сериозни,а моите са курвенски сбирки.Издирването на "Различният" продължава!
цитирай
17. madden - @ tani4ka73
25.02.2008 14:20
Започвам да си мисля, че "различният" е този, който успее да издържи най-дълго играта на "либерален"
цитирай
18. stone - много бъркате любов с уважение
25.02.2008 18:51
с постижения в кариерата, ум, амбиции и т.н. може да събудите само уважение в един човек (независимо дали е мъж или жена).
за любовта трябва нещо друго - пепас го е написал "да се ебе хубаво", аз бих казал да е красива, женствена, нежна, емоционална, и т.н.
сега, двете неща рядко се съвместяват. една жена с амбиции и успех в кариерата обикновено е доста bitchy. уважението ми може да има, като колежка, или просто като човек. но любов като към жена поне у мен няма да намери.
не казвам, че няма и изключения. но са редки. и ако изборът е между едното от двете, аз хич не се преструвам, ами си признавам веднага, че предпочитам красота и женственост пред амбиции, ум и кариера.
цитирай
19. madden - @ stone
25.02.2008 20:14
ето, за това говоря. Знаеш какво искаш и не объркваш никого, не лицеремничиш. И ако има обърквания, то няма да е защото ти си излъгал..
цитирай
20. anakarenina - Много ме дрази когато чета нещо н...
25.02.2008 21:30
Много ме дрази когато чета нещо написано от някой АНОНИМЕН. Така е по-лесно явно, да се скриеш. От такива ми е омръзнало...напишете си господа и госпожи имената, че поне да водим някакъв нормален диалог тук...но да не се отплесвам от темата.
Малко са мъжете, които знят какво искат, повечето търсят някаква неопределена комбинация от майка си, манекенка с по-големи...очи , която да е и вишистка по възможност. Предполагам някой анонимен би казал, че това важи и за нас, жените, да...но сега говорим за Мъже :)
"Наясно ли сте, че свободната жена няма да ви и ще демонстрира нуждата си от вас, а просто любовта си? Да, това че ви обича, не значи, че трябва да ви праща смс-и непрекъснато или да тръпне в очакване телефонът да звънне, защото съзнанието и е в друга дейност. " - невероятно истинско и вярно...ПОЗДРАВИ ЗА ТЕЗИ ИСТИНСКИ ДУМИ madden!!!!!
цитирай
21. madden - @ anakarenina
25.02.2008 22:05
:)). Благодаря ти!
Тъпото е, че повечето изграждат вкуса си според обществените изисквания, а не според своята истинска потребност..
цитирай
22. анонимен - :)
25.02.2008 22:11
Евала на този който го е написал това... просто шапка му свалям абсолютно вярно е всичко.Най-вече това с едрогърдите блондинки просто това ме накара да се зачета и по-надолу.В днешно време мъжете айде да не казам 100% ама най-малко 80% от мъжете или от момчетата мислят само за тъпи едрогърди блондинки(не че аз не съм блондинка но не съм едрогърда;))Просто това ме отегчава...
цитирай
23. анонимен - anakarenina
25.02.2008 22:27
Не мога да разбера,няма ли да се спре с тези...ОБОБЩЕНИЯ?Всеки човек е независим индивид и слепването му с други е голяма глупост.По-темата,ще споделя:не харесвам красиви и богати,а умни и добри жени,чрез които чувствам,че живея.
цитирай
24. krassko - Скъпа Ани
26.02.2008 09:45
С мъжете не се говори, те се тестват. Постави го в критична ситуация още на първата среща: да, ще се видим, но тябва да довърша нещо служебно и ще закъснея,на втората кажи, че имаш парти с колеги, на третата,че трябва да се видиш с прятел преди това и тн. Ако дойде на шестата вече ще знаеш, че това е "твоят" и нямя да имаш никакви проблеми. НАПРАВИ ГО ЗА ДА СИ ЩАСТЛИВА !
цитирай
25. maymi - Мъжете харесват блондинки, но се женят за брюнетки :)
26.02.2008 10:33
Така стои въпроса с умните и с по-скромните като умствен потенциал жени. Дааа....знам, че и двете твърдения слагат общ знаменател и обобщават, но говорим за правилото, не за изключенията.
Никой не е казал, че мъжете не харесват умни и успели жени, които не мрънкат и не мигат нацупено. Много ги харесват даже - възхищават им се, респектирани са понякога, споделят им, искат им съвет.........но не се женят за тях. Може да има и доза страх, но по-скоро става въпрос за изконното мерене на сили в една връзка, в която (за да е комфортна и за двете страни), мъжът трябва да е с малко, но доминиращата страна.

Така че:
- ако целта на една умна жена е приятелство - споко, бъди себе си, мисли, цитирай, анализирай, дефинирай и формулирай живота в разговорите. Бъди една силна, знаеща и можеща жена - ще ти се радват.

- но, ако целта е брак..........хммм....Теорията на Попър за фалсифицируемостта няма никакво, повтарям никакво място в предварителните разговори :)))
цитирай
26. madden - :)))
26.02.2008 11:19
Направо ме разбихте :))

krassko, прав си. Написаното е анализ на резултатите от тестове. Но няма как да бъде описано цупенето и кривия поглед или неадекватните реакции. Използвах буквалните думи и разговори, за да съм по-ясна.

maymi, улучи същинския проблем! Точно защото не искам да се правя на "умряла лисица", а да бъда себе си. Неприятно е да трябва да се играе непрекъснато.

Надеждата ми е просто в очевидната мъжка сила, при която няма нужда да си ги мерим. Нямам против да съм слабата страна, но не да го играя
цитирай
27. podlopioner4e - :))))
26.02.2008 12:23
muahahahha :) upasni ste ei!
a az si misleh 4eee samo v mujkiteee glavii se vurtqt podobni glavoblsukanici :PPPPOP
:)
цитирай
28. krassko - madden
26.02.2008 12:45
Не се хващай на приказките на maymi. Тя все още вярва, че може да промени мъжете, или поне един. А "тестването" е генетично заложено при блондинките, природата им го е дала за да компенсира нещата които им липсват. И още няколко "съвета": Животът е един и нямаш време 10 - 15 г. да търсиш и да те правят на маймуна. За 2 седмици 150 първи срещи са достатъчни. После втора среща и тн. схемата е ясна. За 6 среща трябва да останат двама. И фирмите така работят, но накрая те избират визия. А ти ще спиш с него! Затова последните двама ги пробваш. И избираш. Важно е да НЕ ХЪРКА. Да прави сутрин кафе, да се бръсне вечер и на нужната хигиена ще го научиш бързо, но никакви отстъпки - спи на дивана докато се учи. ЗА ТРИ МЕСЕЦА МОЖЕШ ДА СЕ СПРАВИШ. Желая ти успех! :) :) :)
цитирай
29. madden - krassko
26.02.2008 13:04
Ехе, ти много "на зор" реши, че съм! :))) Ако има мъж, който е нясно с мъжкото в себе си - добре дошъл. Ако няма - здраве да е! Няма да си свалям критерия само заради идеята да си взема някой.
Кандидати дал Господ, ама неквалифицирани...:))

цитирай
30. анонимен - :)
26.02.2008 16:22
Определено си права за нещата, които си казала-и аз мисля така! За съжаление всичко идва от мноого по-дълбоко отколкото те си мислят, но всеки да се оправя в този живот,нали така ;)
цитирай
31. kote13 - krassko
28.02.2008 12:18
За съжаление болшинството от мъжете имат установени някакви (не)хигиенни навици и е невъзможно да ги променят ,не се поддават на обработка и става безпредметно усилието
цитирай
32. анонимен - backlink service
15.08.2011 13:12
Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally - taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: madden
Категория: Лични дневници
Прочетен: 66742
Постинги: 18
Коментари: 103
Гласове: 549
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930